LE TOKO ZEVENBERGEN

LE TOKO ZEVENBERGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 259 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Le Toko Zevenbergen. Meer weten? Ontdek meer

3 apr 2022 om 14:15 het was wat later bezorgd dan de tijd die ze aangaven, maar verder was het eten goed en hebben we ervan kunnen genieten.
2 apr 2022 om 20:20 Het was heerlijk.
27 mrt 2022 om 19:56 Was super lekker en super snel bezorgd.
20 mrt 2022 om 11:13 De bezorgtijd was veel te laat. Vóór 19.00 besteld en pas om 20.40 bezorgd. Ik begrijp dat ze bezorgers te kort kwamen, maar dit is echt niet goed.
15 mrt 2022 om 7:54 Licht pittig was echt nog wel flink pittig. Maar de smaken waren verder wel heerlijk!
12 mrt 2022 om 20:51 Super lekker en warm
11 mrt 2022 om 18:52 Bami niet vers weinig vlees minder dan een ons. Ik had van te voren aan gegeven hier op te letten. Als nog wat extra vlees, bami na gebracht. In eerste instantie moesten we bij betalen. Niet mee akkoord gegaan.
10 mrt 2022 om 21:02 Minimale porties, waren vrij koud op het moment dat deze aankwamen en naderhand nog honger door de kleine hoeveelheid.
10 mrt 2022 om 21:00 Aanrader!!!
26 feb 2022 om 22:14 Garnalen waren totaal de prijs niet waard. Compleet doorgekookt. Vissig en taai. Satesaus is erg pittig en niet voor kinderen te eten. Gelukkig zit deze apart. Roti is wel erg lekker.
24 feb 2022 om 21:17 Portie is heel klein voor wat je betaal
30 jan 2022 om 19:47 Heerlijk